پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

گانتز: اسرائیل در برابر چالش امنیتی حساسی قرار دارد

گانتز: اسرائیل در برابر چالش امنیتی حساسی قرار دارد وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی هشدار داد که این رژیم در برابر چالش امنیتی حساس قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 02
کد خبر: ۱۷۸۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر. «بنی گانتز» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی هشدار داد که رژیم صهیونیستی در برابر چالش امنیتی حساسی قرار دارد و با تهدیدات و با چالش‌هایی مواجه است که نمی‌توان با وزیر معلق از کار با آن مواجه شد.

 

وی در ادامه تاکید کرد: «نتانیاهو باید یوآف گالانت (وزیر جنگ برکنار شده) را به منصب خود فورا بازگرداند».

 

«یائیر لاپید»، رهبر معارضان در سرزمین‌های اشغالی نیز چند روز پیش و بعد از اعلام «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر توقف طرح اصلاحات قضایی، گفت «کسانی که با نتانیاهو کار کرده‌اند، می‌دانند که باید هوشیار باشند».

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه گذشته بعد از فشارهای فراوان و رایزنی‌های گسترده با رهبران ائتلافش، از توقف طرح جنجالی خود درباره سیستم قضایی این رژیم خبر داد و گفت: تصمیم گرفتم که طرح تغییرات در سیستم قضایی را متوقف کنم و به گفت‌وگو فرصت دهم.

 

نتانیاهو در ادامه اذعان کرده بود که «گروه اندکی وجود دارد که آماده استفاده از خشونت و برافروختن آتش بوده و خواستار عدم حضور نظامیان در ارتش می‌شود و اسرائیل بدون ارتش استوار نخواهد ماند».

 

با این وجود اما رهبران جنبش اعتراضی در سرزمین‌های اشغالی به این عقب‌نشینی نتانیاهو اکتفا نکرده و خواستار ادامه مبارزه در خیابان‌ها و عدم تسلیم شده‌اند؛ آن‌ها در این باره تصریح کردند که اعتمادی به اظهارات نخست‌وزیر کابینه ندارند و در خیابان خواهند ماند.

 

«نداو گالون»، یکی از رهبران تظاهرات علیه صلاحات قضایی گفته بود: یائیر لاپید و بنی گانتز از همان ابتدا گفتند که در صورت توقف روند قانونگذاری، با نتانیاهو وارد مذاکره خواهند شد. این وظیفه ماست که به آن‌ها یادآوری کنیم و نشان دهیم که به اندازه کافی می‌توانیم قوی باشیم و خطوط قرمز تعیین کنیم؛ ما معتقدیم که آن‌ها در این صورت [در مقابل نتانیاهو] عقب نشینی نخواهند کرد/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار